Feb 03 2013

Reacties …..

Inmiddels hebben velen de documentaire gezien. We hebben uitgebreide brieven ontvangen (zie o.a. ook de eerdere nieuwsberichten). Maar ook prachtige uitspraken per mail of DM via Twitter en Facebook. Deze korte reacties willen we graag, anoniem, publiceren. Een kleine bloemlezing.

 

“Adembenemend”

“Ik heb niets met die wereld, ik heb niets met seksueel misbruik; ik kan me er helemaal niets bij voorstellen dat je je aan een kind vergrijpt en ik begrijp nu wat de impact is van zoiets verschrikkelijks.”

“DVD Ontvangen en bekeken. Veel *slik*. Veel herkenning. Veel triest. Veel troost. Veel moed om zelf ook door te gaan!”

“Voor veel mensen zal Frozen Kids ook te schokkend zijn. Mij geeft het ook troost. Iets wat ik maar moeilijk ergens anders vinden kan…”

“Ik heb de film gezien en ik vond het confronterend en moeilijk maar ook merk ik dat ik niet alleen ben …”

“Indrukwekkend en ontroerend”

“Wat is het een belangwekkende film geworden. De shots van zwijgende mannen in vertwijfeling vind ik ook vooral erg indrukwekkend. Heel goed dat de film er is gekomen!”

Geïnterviewde Mark: “Wat er ook uitkomt de film heeft al veel effect. Vandaag weer gebeld door een man die door de film met zijn verhaal komt en op zoek is naar hulp.
Onze verhalen openen die van anderen; een groot compliment aan ons allen ;-)”.

“Bedankt voor het toezenden van de dvd. En voor het maken! Ik heb hem vandaag bekeken, en het is heel invoelbaar.., een kostbare film.”

Share

Alibi3col theme by Themocracy