Nov 11 2013

Project Unbreakable door Revief

Op zaterdag 23 novemer 2013 organiseert Revief een fotoshoot voor lotgenoten in het kader van Project Unbreakable. In dit project gaan mensen met seksueel geweldervaringen (wel of niet herkenbaar) op de foto met een citaat van hun dader erbij.

Project Unbreakable
In 2011 begon de toen 19-jarige Grace Brown met het fotograferen van mensen die misbruikt zijn. Ze wilde laten zien hoe wijdverbreid het probleem is, maar realiseerde zich al snel dat het een vorm van therapie is voor de overlevenden. Ze waren eindelijk in staat dingen te uiten die hen weken, maanden of jaren dwars hadden gezeten! Op de site van Project Unbreakable staan ondertussen 2000 foto’s van mensen die  seksueel misbruikt zijn, die posters vasthouden met citaten van hun daders.

enhanced-buzz-18098-1379528172-8.jpg

Revief’s Project Unbreakable
Revief biedt lotgenoten op deze dag de gelegenheid om met een eigen quote gefotografeerd te worden door een professioneel fotografe op een karakteristieke locatie in Barneveld. Als je wilt, sturen wij jouw foto door naar Project Unbreakable, maar je mag hem ook voor jezelf houden.

Begeleiding
Revief verzorgt deze dag in samenwerking met Janine Klungel en Jeanette Koenen. Beiden zijn ervaringsdeskundig. Janine werkte bij de VSK en is creatief therapeute. Jeanette is fotografe en coach vanuit haar praktijk  HYPERLINK “http://www.just-moveon.nl/” \t “_blank” Move On.
Verder is dichter  HYPERLINK “http://www.bernhardchristiansen.nl/” \t “_blank” Bernhard Christiansen deze dag aanwezig om verhalen van lotgenoten op te tekenen en om te zetten in dichtvorm.

Aanmelding
Voor deelname aan deze dag vragen we een eigen bijdrage van €10. Dit is inclusief lunch. Je aanmelding is definitief wanneer dit bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL27 RABO 0374.3003.56 van Stichting Revief. Deelname aan de fotoshoot zonder lunch en voorafgaande workshop is eveneensmogelijk en kosteloos. Graag vooraf aanmelden – liefst voor dinsdag 19 november – via het  HYPERLINK “http://www.revief.nl/?page_id=339” \o “Aanmeldformulier Revief’s Project Unbreakable” \t “_blank” aanmeldformulier. Als de eigen bijdrage een belemmering vormt om te komen, neem dan even contact op.

Website Revief http://www.revief.nl 
Facebook   https://www.facebook.com/StichtingRevief/events 
Twitter  https://twitter.com/stichtingrevief
E-mail: mailto:info@revief.nl?subject=Project%20Unbreakable 

Share

Alibi3col theme by Themocracy