Verantwoording

For English translation read here

Update 24 november 2012: In januari-februari zal de complete verantwoording met betrekking tot de besteedde gelden gereed komen. We gaan er van uit dat het uiterlijk 1 maart 2013 zover zal zijn. Het is al wel duidelijk dat de productie veel meer geld heeft gekost dan er binnen is gekomen.

Update 8 januari 2012: Met terugwerkende kracht neemt stichting platVorm uit Hoorn de gehele productie van Frozen Kids onder haar hoede.
Deze film komt tot stand dankzij de belangeloze inzet en financiële steun van heel veel mensen. In de vorm van steun in natura (werkzaamheden) en geld. We kiezen voor deze vorm van produceren en financieren omdat we zo weinig mogelijk bureaucratie willen, in verband met reguliere financiering.
De stichting platVorm (KvK 41236508) is sponsor van Frozen Kids en adopteert projecten ten behoeve van de productie Frozen Kids van filmmaker Cees Franke. Zo is het Awarenessconcert op 18 november in Manifesto georganiseerd door de stichting platVorm met behulp van vele vrijwilligers.

We willen maximale transparantie bieden in de besteding van de gedoneerde gelden en werkzaamheden. Het moet duidelijk zijn wie wat heeft gedoneerd en waar het geld naartoe is gegaan.

Ten behoeve van de financiële verantwoording van Frozen Kids zal door Reijnders & Partners, Accountants en Belastingadviseurs te Bladel de projectadministratie gevoerd worden en bij afronding een samenstellingsverklaring afgegeven worden. Die financiële verantwoording en de samenstellingsverklaring is voor elke sponsor en donateur ter inzage verkrijgbaar na afloop.
Op die manier beogen we maximale transparantie en verantwoording af te leggen rondom de besteding van de donaties en subsidies.

Begroting
De begroting (ad EUR. 70.000) is opgebouwd uit de volgende posten:
Ontwikkelingskosten, project promotie, rechten en manuscript, honoraria crew, apparatuur, locatie- /studiokosten, beeld, montage, geluid, afwerking, transportkosten, verblijfkosten, verzekeringen, publiciteit, promotie & uitbreng, algemene kosten, producers fee & overhead, onvoorzien.

Financiële controle
Reijnders & Partners
Contactpersoon Theo Reijnders
Eikenbos 6-8
Bladel 5531MZ
(049) 7386440

Website & teksten
‘Ik ben bij het Frozen Kids-project betrokken als tekstschrijver en webdeveloper. Cees Franke probeert middels crowdfunding de middelen bij elkaar te krijgen om deze bijzondere en aangrijpende documentaire te financieren en tot stand te laten komen. Ik ben onder de indruk van hetgeen ik tot nu toe heb gezien en ik denk dat de film er moet komen. Dat is de reden dat ik tegen een minimale vergoeding heb bijgedragen aan deze website, de Facebookpagina en de teksten. Succes met je project, Cees!
Jan Fokke Oosterhof – Bestaansverwondering.com

Creative input
‘Voor dit bijzondere project heb ik gezorgd voor de creatieve input. Buiten dat Cees een erg goede vent is, vind ik het

 belangrijk dat er bewustzijn en openheid komt over dit ingrijpende onderwerp.’.
Gijs van Dinther – Provocatine.nl

Alibi3col theme by Themocracy